Christian Svensson utnämnd till ny VD och Koncernchef för vårt dotterbolag Llentab Group AB.

22-08-11

Christian tillträder som VD i januari 2023 då nuvarande VD och Koncernchef Stefan Eklund, beslutat sig för att lämna Llentab för pensionering efter 5 år med bolaget. Stefan har gjort ett mycket bra arbete med att stärka Llentab till att bli ett av de största bolagen i sin bransch i de länder bolaget är verksamt.


Christian kommer närmast från Plannja AB där han haft rollen som Portfolio Manager. Christian har en bred erfarenhet inom företagsledning och har bland annat varit VD för Lindab Profil AB. Han har haft ett flertal ledande befattningar där fokus legat på affärsutveckling och lönsamhetsförbättringar.

Vi är mycket glada att kunna välkomna Christian till företaget. Han har en bred ledningsbakgrund och en mycket god kunskap om den bransch LLENTAB befinner sig i.” säger Lars Fredin, ordförande i Llentab Group AB.

Samtidigt som ett stort tack riktas till Stefan för utmärkta insatser så välkomnas nu Christian till hans nya position på Llentab Group AB.

Llentab är ett mycket välrenommerat bolag som jag har följt i många år. Bolaget har ett gott rykte och gör kvalitetsprodukter som är väldigt uppskattade. Det finns en stark företagskultur som jag ser fram emot att lära och bli en del av. Vidare ser jag också fram emot att arbeta med alla engagerade, erfarna och kompetenta medarbetare i Sverige, Norge, Tjeckien, Slovakien, Polen och Ukraina”  säger Christian Svensson tillträdande VD och Koncernchef.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Fredin
Ordförande för LLENTAB Group AB
VD och Koncernchef för Dacke Industri
Telefon: +46 76 770 7100
lars.fredin@dackeindustri.se

Dacke Industri AB utmärkelse - Company Of The Year 2021

2022-06-03

Lars Fredin, VD på Dacke Industri, tillkännagav stolt tidigare i år Company Of The Year 2021 inom Dacke Industri. Igår togs priset emot med glädje av Kenneth Carlsson, vd på UVA LIDKÖPING på plats på Dacke Industri i Helsingborg.

Grattis och välförtjänt UVA LIDKÖPING till den framgångsrika resan och till verksamhetens ökade tillväxt och ekonomiska utveckling.

UVA Lidköping har blivit en del av Dacke Industri 2017 och vi ser fram emot många år tillsammans med ytterligare tillväxt, engagemang och framgångshistorier.

Läs mer om UVA LlDKÖPING här. https://www.uvalidkoping.com

För mer information kontakta:

Lars Fredin

VD och Koncernchef, Dacke Industri AB

+46 76 770 71 00  | lars.fredin@dackeindustri.se